Kovo 30, 2023

Apsaugokite savo verslą su TrustGuru kenkėjiškų laiškų atpažinimo įrankiu

Kenkėjiškų laiškų atakos yra viena iš labiausiai paplitusių kibernetinių grėsmių, su kuriomis šiandien susiduria įmonės. Apgaule siekiama priversti asmenis pateikti konfidencialią informaciją, kaip slaptažodžius, kredito kortelių numerius ar asmeninius duomenis. Šios atakos gali turėti rimtų pasekmių, įskaitant finansinius nuostolius, duomenų saugumo pažeidimus ir žalą reputacijai. Siekdama padėti įmonėms apsisaugoti nuo šių grėsmių, "TrustGuru", bendradarbiaudama su Norvegijos partneriais ir finansuojama 2014–2021 m. Norvegijos finansinio mechanizmo programos „Verslo plėtra, inovacijos ir MVĮ“ informacinių ir ryšių technologijų srityje lėšomis sukūrė mokymo priemonę mažiems ir vidutinio dydžio verslams.

Kas yra "TrustGuru" kenkėjiškų laiškų atpažinimo mokymo priemonė?
TrustGuru kenkėjiškų laiškų atpažinimo mokymo priemonė - tai interaktyvi platforma, padedanti įmonėms mokyti savo darbuotojus atpažinti ir reaguoti į sukčiavimo atakas. Įrankis imituoja realius sukčiavimo scenarijus ir kiekvienam naudotojui pateikia asmeninį grįžtamąjį ryšį. Įrankyje taip pat yra mokymo moduliai, kaip atpažinti ir išvengti įprastų sukčiavimo taktikų, pavyzdžiui, suklastotų el. laiškų ir netikrų svetainių.



Kaip tai veikia?
Apgaulės mokymo priemonė veikia virtualioje aplinkoje, kur įmonės darbuotojams imituojami apgaulingi el. laiškai, kurie sukurti taip, kad atrodytų kaip realūs pranešimai. Laiškai sudaryti pagal aktualiausias temas, kaip finansai, patvirtinimas registracijai, nauja žinutė, prisijungimas į sistemą, siuntinio pristatymas, nauja užduotis, slaptažodžio keitimas, dokumento pasidalinimas. Virtualioje aplinkoje darbuotojas gali pasirinkti ar laiškas kenkėjiškas ar ne, taip pat interaktyviai peržiūrėti ir ieškoti apgaulingo laiško atpažinimo požymių. Po to kai darbuotojas nusprendžia ar laiškas kenkėjiškas platforma iš karto pateikia grįžtamąjį ryšį ir vyksta interaktyvūs mokymai. Paaiškindama, kodėl el. laiškas buvo apgaulingas ir kaip išvengti panašių atakų ateityje. Įrankis taip pat stebi darbuotojų pažangą ir pateikia analitinius duomenis, kurie padeda įmonėms įvertinti mokymo programos veiksmingumą.

Kodėl tai svarbu?
Kenkėjiškos atakos tampa vis sudėtingesnės, o darbuotojai dažnai yra pirmoji gynybos nuo šių grėsmių linija. Mokydamos darbuotojus atpažinti ir reaguoti į bandymus sukčiauti, įmonės gali gerokai sumažinti duomenų saugumo pažeidimų ir kitų kibernetinių incidentų riziką. "TrustGuru" kenkėjiškų laiškų atpažinimo mokymo priemonė yra efektyvus būdas mažoms ir vidutinio dydžio įmonėms pagerinti savo kibernetinio saugumo būklę ir apsaugoti savo turtą.



Išvada: "TrustGuru" kenkėjiškų laiškų atpažinimo mokymų priemonė yra vertingas šaltinis įmonėms, norinčioms apsisaugoti nuo sukčiavimo atakų. Suteikdama asmeninius mokymus ir grįžtamąjį ryšį, ši platforma gali padėti darbuotojams veiksmingiau atpažinti šias grėsmes ir į jas reaguoti. Atsižvelgiant į vis dažnesnes ir sudėtingesnes apgaulingų kenkėjiškų laiškų atakas, investicijos į darbuotojų mokymus yra protingas sprendimas bet kuriai kibernetinį saugumą vertinančiai įmonei.Šis techninis funkcionalumas papildo teisinį TrustGuru BDAR funkcionalumą ir suteikia papildomą galimybę gerinti duomenų apsaugą įmonėse.

Atitikite naujausius BDAR reikalavimus ir apsaugokite savo verslą su TrustGuru!

Grįžti atgal